No such file or directoryNo such file or directory$r['r_url_parent'],'cikk_id'=>$resource['cikk_id'],'cikk_url'=>$resource['cikk_url'])).'" title="'.$resource['cikk_cim'].'">'.$resource['cikk_cim'].''; } /* rovat_nev, cikk_id, cikk_smart_cim */ function generate_furl($_url_type,$_url_array) { $url="#"; if ($_url_type) { switch($_url_type) { /* http.//kulturpart.hu/cikkek/12345/ez_a_cikk_neve vagy http.//kulturpart.hu/zene/12345/ez_a_cikk_neve */ case 'cikk': if (isset($_url_array['cikk_id']) && is_numeric($_url_array['cikk_id'])) { if (isset($_url_array['cikk_rovat'])) { $url=$_url_array['cikk_rovat']."/".$_url_array['cikk_id']."/"; } else { $url="cikk/".$_url_array['cikk_id']."/"; } if (isset($_url_array['cikk_url'])) { $url.=$_url_array['cikk_url']; } } break; case 'dosszie': if (isset($_url_array['d_id']) && is_numeric($_url_array['d_id']) && isset($_url_array['d_url'])) { $url="dosszie/".$_url_array['d_id']."/".$_url_array['d_url']; } break; case 'blog': if (isset($_url_array['b_id']) && isset($_url_array['b_url'])) { $url="blog/".$_url_array['b_id']."/".$_url_array['b_url']; } break; /* http.//kulturpart.hu/szinhaz */ case 'rovat': break; /* http.//kulturpart.hu/szinhaz/aktualis */ case 'alrovat': break; } } return $url; } function get_fancy_url() { global $_SERVER; $url="#"; $pattern="index.php"; $pos=strpos($_SERVER['PATH_INFO'],$pattern); if ($pos) { $url=substr($_SERVER['PATH_INFO'],$pos+strlen($pattern)); } return $url; } function is_fancy_url($url) { return true; } function make_furl($cim) { $ekezetek_kb=array(-1,246,252,243,245,250,233,225,251,237); $ekezetek_nb=array(-1,214,220,211,213,218,201,193,219,205); $normal=array(-1,111,117,111,111,117,101,97,117,105); $text_fancy=""; $text_original=strtolower(str_replace("„","",str_replace("”","",str_replace("–"," ",str_replace("’"," ",trim($cim)))))); for ($i=0;$i=97 && ord($char)<=122) OR ord($char)==95 OR is_numeric($char) /* OR $char=="-"*/) { $text_fancy.=$char; } } } $text_fancy=str_replace("__","_",str_replace(" ","_",$text_fancy)); $text_fancy=str_replace("__","_",str_replace(" ","_",$text_fancy)); return $text_fancy; } ?> Kultúrpart - dalverseny | http://dalverseny.kulturpart.hu

Látogatóknak

Mi ez a dalverseny?

Olvasd el itt!

Miért szavazzak a dalokra?

Mert a ti szavazatotok dönti el, hogy melyik dal nyeri meg a versenyt.

Akkor minek van a zsűri? Nem ők döntenek?

Nem. A zsűri csak véleményez, tanácsokat ad, szakmai szempontból szól hozzá a művekhez.

Hogyan tudok szavazni?

Szavazni egy-egy dalra egy felhasználó csak egyszer tud. Ehhez be kell lépj a Kultúrpartos felhasználóneveddel (Ha nincs ilyen, regisztrálnod kell itt).

A csillagokra kattintva tudod értékelni az adott dalt. Ha nagyon tetszett adj rá 5 csillagot, ha egyáltalán nem, akkor 1-et. Javasoljuk, hogy mindenképpen szavazz, mert csak így derül ki, hogy melyik dal a legjobb.

Miért kell regisztrálnom a szavazáshoz?

Mert csak így tudjuk garantálni, hogy egy-egy dalra nem érkezik egy felhasználótól több szavazat, ami a verseny tisztaságát kérdőjelezné meg.

Véleményem van egy dalról. Hogyan oszthatom meg a versenyzővel (szerzővel, előadóval, stb.)?

Először is úgy, hogy szavazol a dalra. Ezen kívül minden dalnál alul találsz egy mezőt, ahol leírhatod a gondolatodat, hozzászólhatsz. A hozzászóláshoz nem kell regisztrálni, azt bárki egy név beírása után szabadon megteheti. Szabad véleménynyilvánítás van (persze a nem ideillő hangvételt, tartalmat stb. töröljük).

Mi alapján listázzátok a dalokat? Nekem nagyon összevisszának tűnik.

A dalokat a megtekintések (látogatottság) szerint rendezzük, és a legkevesebb-legfelül rendezési elvet követjük, igyekezvén az esélyegyenlőséget megteremteni.

Manipulálhatók utólag az egyes dalok melleti adatok?

Nem. Az egyedüli manipulációs lehetőség az egyes dalok megtekintésének feltornázása az oldal frissítésével, amivel újabb megtekintést generálsz. Ez így van minden honlap esetén. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy ez az adat SEMMILYEN HATÁSSAL NINCS A VÉGEREDMÉNYRE! Csak az értékelések határozzák meg a versenyt!
Minden fajta manipulálás tiltott (ide értendő a mesterséges látogatás-generálás), és a versenyző kizárását vonja maga után!
Az összes tevékenység naplózva van, és visszakereshető minden felhasználói aktivitás.

Ki a csuda az a Dalverseny Kapitány, hogy beleugathat bármibe?

Dalverseny Kapitány az én vagyok, és ha valami közlendőm van, akkor azt meg is teszem. Kéretik komolyan vanni a szavaimat, mert aki nem fogad szót, az akár a kizárást is kockáztatja.

Versenyzőknek

Most akkor milyen határidők vannak?

Versenyzőként 2008. augusztus 3-án éjfélig jelentkezhetsz, és töltheted fel a dalodat.
Az azt követő időszakban augusztus 10-én 16 óráig még bárki szavazhat és hozzászólhat.

Jelentkeztem a versenyre, és fel is töltöttem a dalomat. Honnan értesülök a dalomat érintő eseményekről?

Ha a Beállítások menüpont alatt beállítod mit szeretnél, e-mail értesítést kapsz. Vagy csak sűrűn visszalátogatsz az oldalra, és figyelemmel követed az eseményeket.

Nem tudom értékelni a dalokat!

Ez természetes, hiszen te sem örülnél, ha a többi versenyző leszavazná a te művedet. A versenyzők nem értékelhetnek.

Hozzászólni sem tudok?

Dehogynem! Mivel a hozzászólásoddal nem befolyásolod direkt módon a végeredményt, így természetesen írhatsz a saját dalodhoz is, és máséhoz is. A saját dalod esetén halvány-narancs színű lesz a hozzászólásod, hogy lássa mindenki, hogy te szóltál hozzá. A dal feltöltésekor megadott Előadó neve fog megjelenni itt.

A zsűri véleménye milyen hatással lesz a dalomra?

Közvetlen hatása a dalod helyezésére nincs, esetleg téged és munkásságodat inspirálhat. A látogatók szavazatai döntik el a dalod tényleges sorsát.

Keresés'.$r['zs_nev'].': '.$r['zs_zarszo'].'
'; } } if (true) { $doboz='

Zárszó

Bakáts Tibor: Valljunk színt, mert ebben az esetben ez a helyes kritikusi magatartás. Mindenkinek köszönöm, hogy semmi álságos, és felszínes jelenlétbe nem szorította magát, minket, mindenki kb. azt mutatta, amit tud. Tovább >>

Pély Barna: Drága dalszerzők,zenészek és énekesek!

Szeretném e néhány sorral megköszönni, hogy ilyen komolyan vettétek ezt a versenyt és nem voltatok lusták elküldözgetni eddigi munkátok néhány gyümölcsét.
Tovább >>

Pierrot: Kedves Kollégák!

Közületek mindenkinek kijár a dicséret, hiszen vállaltátok a megmérettetést. Régóta dédelgetett szerzeményeitek, spórolt pénzen készített hangfelvételeitek, eleddig másnak meg nem mutatott fércmunkáitok közszemlére tétettek, és álltátok a bírálatot.
Tovább >>
'; echo $doboz; } ?>